۲۲ سایت کمکی برای توییتر

حتماً توییتر را می شناسید ، اما با این حال اگر نمی شناسید ، ابتدا مطلب زیر را بخوانید

توییتر چیست؟

توییتر (Twitter) یک سرویس به اصطلاح میکروبلاگینگ است که با شعار چه کار می کنید؟ (What are you doing) پا به عرصه وجود گذاشت در واقع این هدف اصلی توییتر بود که در حال حاضر دارای آلترناتیوهآیی هم شده است! یکی دیگر از شاخصه های توییتر محدود بودن به تایپ ۱۴۰ کاراکتر است! این دو مشخصه به قدری بدیع و نو بود که به سرعت در بین کاربران اینترنت به محبوبیت رسید.

اگر توضیحات بالا کافی نبود ، اینجا را کلیک کنید توضیحات بیشتری را دریافت کنید . (منبع : خبرگزاری توییتر و فرندفید)

22twitter

در این مطلب قصد نداریم که به خود توییتر بپردازیم زیرا به اندازه ی کافی این سایت را سایر سایتهای آی تی نویس معرفی کرده اند و البته همین عامل هم باعث رواج بسیار در بین ایرانیان شده است. آنچه که در این مطلب به آن خواهیم پرداخت ، سرویس هایی است که برای توییتر بوجود آمده اند. سرویس ها و یا سایتهایی که هر کدام در حوزه ی توییتر امکاناتی را پیش روی شما قرار می دهند. بعضی از این امکانات واقعاً کاربردی بوده و بعضی دیگر حالت نمایشی داشته و حتی غیر معمول هستند. به هر حال سعی کرده ایم که در این مطلب ۲۲ سایت یا سرویس کمکی برای توییتر را معرفی کنیم . مطمئناً بعضی از این سرویسها به کار شما خواهند آمد.

برای دیدن این سرویسها به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

۱ ) Twittervision :  به کمک این سایت می توانید به طور همزمان توییت هایی که فرستاده می شوند را به صورت جغرافیایی مشاهده کنید (خواهید فهمید که هر توییت از چه کشوری فرستاده شده است.)

۲) TweetWheel :  این سایت انصافاً یک سایت بسیار مفید و کمکی در کنار توییتر می تواند باشد . هنگامی که شما یوزرتان را در این سایت وارد می کنید این سایت تمامی کسانی که شما از توییت آنها پیروی می کنید را بررسی می کند و در صورتیکه افراد زیرمجموعه ی شما ارتباطی با یکدیگر داشته باشند ،  شما را با خبر می سازد . جالب هست نه!!!

۳ ) justtweetit :  این سایت هم یک نوع دوست یابی برای کاربران توییتر هست . شما در این سایت عضو می شود و موارد علاقه ی خود را مشخص می کنید . همچنین می توانید کاربران دیگری که در زمینه ی علاقه ی شما هستند را پیدا کرده و با یکدیگر ارتباط برقرار کنید.

۴) Flickr my background : بوسیله ی این سایت قادر خواهید بود که آخرین عکسهایی که درون فلیکرتان آپلود کرده اید را بعنوان پس زمینه ی توییترتان قرار دهید .

۵ ) Twittersnooze : مطمئناً در توییتر بعضی از افراد بسیار پر حرف هستند و هر یک دقیقه یک بار ۶۳ تا توییت را می فرستند ، به کمک این سایت می توانید بعضی از افراد پر حرف را برای مدت معینی برای خودتان غیر فعال کنید . بوسیله ی این سایت می توانید شخص مورد نظر را از ۱ تا ۳۰ روز به حالت تعلیق در بیاورید ، شاید که از حجم توییت خود کم کرد . حسن این سایت این هست که بدون حذف کردن آی دی شخص مورد نظر از خواندن توییت های زیاد آن راحت می شوید.

۶) SecretTweet :  به کمک این سایت می توانید به طور کاملاً مخفی توییت بنویسید ، به گفته ی این سایت حتی آی پی های شما هم گرد آوری نمی شود.

۷) Qwitter :  شاید با بعضی از افراد در توییتر مشکل داشته باشید و بخواهید که شخص مورد نظر توییت های شما را دنبال نکند . بوسیله ی سایت مورد نظر می توانید شخص مورد نظر را بلاک کنید تا دیگر نتواند توییت های شما را پیگیری کند.

۸) Foamee :  این سایت سرویسی است برای جمع آوری کسانی که شما یک کافه یا آب جو به آنها بدهکارید. (پناه بر خدا)

۹) Friend or Follow : به کمک این سایت متوجه می شوید که چه کسانی هستند که ، شما توییت آنها را پیگیری می کنید ولی آنها توییت شما را پیگیری نمی کنند و همچنین متوجه می شوید که چه کسانی توییت های شما را پیگیری می کنند و شما توییت آنها را پیگری نمی کنید و همچنین توییت هایی که به طور ۲ طرفه هم از طرف شما و هم از طرف شخص مقابل پیگیری می شوند را خواهید دید.

۱۰) lessfriends :  این سایت دقیقاً مانند سایت مورد بالا (مورد شماره ۹) است با این تفاوت که سریعتر و ساده تر است

۱۱) Post like a Pirate : بوسیله ی این سایت می توانید نوشته های خود را به زبان دزد دریایی بیان کنید . البته تقریباً به درد ما ایرانی ها نمی خورد چون باید توییت شما به زبان انگلیسی باشد (به حق چیزهای ندیده و نشنیده)

۱۲) Follow Cost :  این سایت نیز در نوع خودش جالب توجه هست . بوسیله ی این سایت می توانید آمار توییت های خود را بدانید. این سایت به شما می گوید که به طور متوسط هر هروز چند توییت می فرستید و همچنین در ۱۰۰ توییت اخیرتان ، میزان متوسط توییت در روزتان چقدر بوده است.

۱۳) Twistori :  بوسیله ی این سایت می توانید توییت هایی که با I love یا I hate یا I think یا I believe یا I Feel و یا I Wish شروع می شوند را مشاهده کنید . بعضی از این توییت ها جالب هستند.

۱۴) Cursebird :  این سایت به طور همزمان توییت های مردمی که در توییت هایشان ناسزا گفته اند را جمع آوری می کند (چه چیزهایی اختراع می کنند)

۱۵) Oh My Science : این سایت هم برای احترام به علم بوجود آمده است . هدف این سایت آگاهی از این موضوع هست که احترام به علم کافی نیست .فقط کافی هست که در متن توییت خود از کلمات Oh My Science یا Thank Science یا Science Help Us استفاده کنید تا گاهی نام شما را در این سایت به عنوان شخصی که از علم تجلیل کرده است ، نمایان گردد.

۱۶) TwitStamp : این سایت بیشتر برای صاحبان سایت و وبلاگ کارایی دارد . در این سایت نام کاربری توییتر خود را وارد کرده تا  سایت مربوطه آخرین توییت فرستاده شده ی شما را  در اشکال و کادر های گوناگون نمایش داده تا برای نمایش در سایت و یا وبلاگتان استفاده کنید. البته متاسفانه با زبان فارسی مشکل دارد.

۱۷) LazyTweet :  این سرویس ساخته شده است تا به کمک توییتر سوال بپرسید.

۱۸) twittercounter :  این سایت را همه می شناسند . اگر می خواهید آمار تعداد افرادی که توییت شما را پیگیری می کنند را درون سایتتان به نمایش بگذارید ، باید از این سایت کمک بگیرید.

۱۹) Dear Robot :  بوسیله ی این سایت می توان پر کاربردترین کلماتی که در توییتر مورد استفاده قرار می گیرند را مشاهده کرد (tag)

۲۰) twuffer : بوسیله ی این سایت می تونید توییت زمان بندی بفرستید. تاریخ و زمان مورد نظر را انتخاب می کنید و توییت خود را می فرستید ، این سایت توییت شما را در تاریخ مشخص شده نمایش می دهد.

۲۱) TwitPic :  بوسیله ی این سایت قادر هستید تا عسکهای خود را در توییتر به اشتراک بگذارید.

۲۲) Typetweets : سایتی است که بوسیله ی آن می توان نوعی مطالب کوچک جالب بروی وب را یافت.

پانوشت : در صورتی که شما هم سایتهای دیگری در این زمینه می شناسید ، با معرفی آن ، این بخش را تکمیل کنید.

معرفی نویسنده


وبلاگنویس، طراح وب سایت و علاقه مند به مباحث IT ...

۵ نظر برای این مطلب

  1. گرد و خاکی بپا کردیم در تویترمان با این پست. ممنون :grin:

  2. آره ، من هم به سرفه افتادم ، پس تو بودی کلک

  3. مرسی

  4. […] ۲۲ سایت کمکی برای توییتر […]

  5. salam dostan ki mitoneh komakam koneh?

یک نظر بگذارید